Jul 08
gebrilde grijze oma
Naam: Meike
Leeftijd: 83 jaar
Plaats: Berghem

Neem Contact met mij op!


Wil jij een bejaarde vrouw van 83 jaar oud neuken? Ik zoek een jongere man, welke geil word van een echte bejaarde dame. Jou jonge pik in mijn oude kut?

Aangezien ik vrij slecht te been ben, is het wel nodig dat je naar mijn verzorgingstehuis toekomt. Omdat ik weinig visite krijg van mijn familie kun je langskomen wanneer je wilt. We houden het er gewoon maar op dat je mijn schoonzoon bent welke af en toe op visite komt…

We spreken een keer af dat je naar mijn verzorgingstehuis toe komt. Ik zal de zuster informeren dat ik visite krijg. Eenmaal bij mij aangekomen loop je direct naar mijn kamer op de 2de verdieping toe. Je belt aan en ik doe de deur open. Ik zie je voor de deur staan met in je broek een dikke bobbel. Ja jij geilt op bejaarde vrouwen, je gedachtes hebben je al helemaal geil gemaakt toen je naar mijn kamer liep.

Je neemt plaats op mijn bank en ik kom naast zou zitten. Alvast leg ik mijn hand voorzichtig op die bobbel in je broek. Ben dan wel al 83 jaar oud maar, ik ben ook niet van steen. Voel mijn zachte gerimpelde kut als vochtig worden, wanneer ik aan denk dat ik jou stijve jonge pik straks in me ga voelen penetreren…

Ja hoe zal het verder gaan als je naar me toe komt. Ben jij die jongere man die ik zoek? Die echt geil word van een bejaarde oma van 83? Dan wil ik graag zo snel mogelijk wat met je afspreken. Zoek liefste vaste contacten welke regelmatig mijn dag komen opleuken. Misschien voel ik jou jonge pik morgenmiddag al mijn kut neuken.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , , , , ,