Jul 07
oma in kont neuken
Naam: Jessica
Leeftijd: 78 jaar
Plaats: Capelle Aan Den IJssel

Verstuur mij een Privebericht!


Ik denk dat de titel zo wel duidelijk is want ik ben een paar keer wat minder duidelijk geweest en toen kreeg ik minder reacties. Dat wil ik nu voorkomen.

Als je op een leeftijd bent gekomen zoals ik dan weet je dat het belangrijk is dat je wensen nog eens een keer gaan uitkomen. Dit is bij mij nu echt het geval. Het is voor mij echt alweer jaren geleden dat ik in mijn kont ben genomen. Dit voelde heerlijk en daarom zou ik dit nog een keer willen ervaren. Je moet eerlijk zijn want je weet natuurlijk nooit wanneer ik voor de laatste keer sex ga hebben.

Voor de sex heb ik dan ook een man nodig. Deze man mag gerust jonger zijn maar moet wel bereid zijn om mijn gerimpelde lichaam helemaal te gaan verwennen. Dit mag je dan van top tot teen gaan doen en als je moet klaarkomen dan zou ik dat fijn vinden als je dit in mijn mond zou willen doen. Daarvoor besteed je dan ruim aandacht aan mijn kontje en ik zal ervoor zorgen dat je een heerlijke stijve penis hebt als je mij gaat neuken. Geloof mij maar als ik zeg dat ik daar meerdere goede manieren voor heb om jij lekker in de juiste stemming te gaan brengen.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , , ,