Jul 12
oma neuken
Naam: Sterre
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Naaldwijk

Verstuur mij een Privebericht!


Het is een vreemde oproep maar deze oma neuken kan al snel. Ik heb ook mijn mooiste foto gebruikt zodat er snel mannen gaan reageren. Dus mannen kom maar op!

Echt zin om lang te praten heb ik niet dus als je reageert dan moet je wel bereid zijn om snel met mij af te gaan spreken. We kunnen dan snel een keer een datum gaan prikken. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat de afspraak alleen voor de sex is en verder niet. Het heeft voor mij geen zin om weer een een relatie aan te gaan, daar ben ik te oud voor en ik geniet ook te veel van de sex met de verschillende mannen.

Het zijn bij mij meer daden dan woorden. We maken een afspraak en we maken kennis. Vervolgens gaan we met elkaar naar bed. Ik heb wel een aangepast bed maar dit is geen probleem om daar sex in te hebben. We kunnen het zelfs nog in vele standjes gaan doen. De missionarishouding die vind ik wel lekker en daar zou ik wel weer eens een keer van willen genieten. Het is waarschijnlijk toch niet het enige standje wat we gaan doen en als jij ook nog een leuk plan of een spannend standje weet dan kunnen we dit altijd gaan bespreken en deze dan met z’n twee├źn gaan doen. Zolang het maar echt geil en gezellig is.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: ,