Jul 09
oma hard neuken
Naam: Yaren
Leeftijd: 78 jaar
Plaats: Almelo

Neem Contact op met deze Oma!


Het lijkt misschien een beetje vreemd om zo over mezelf in de derde persoon te praten maar ik wil gewoon duidelijk maken dat ik gewoon hard neuken wil.

Dit voelt gewoon lekker want de tedere en knuffelige sex daar moet ik het niet zo van hebben. Het is voor mij belangrijk dat ik een man vind waar ik echt lekker hard mee tekeer kan gaan. Wat lekker is dat ik af en toe eens een lekkere harde tik voor mijn billen krijg en ook als je mij vast wilt binden en dan alles met mij wilt gaan doen dan is daar best over te praten. Voor mij is het belangrijk dat er spannende mannen reageren die graag in contact komen met oudere vrouwen om sex mee te hebben.

Als je het lekker vindt om mij vast te binden dan zou je dit aan mijn bed kunnen doen. Je moet dan wel naar mijn huisje in het bejaardentehuis komen waar ik woon maar daar worden we echt niet gestoord. Je bindt mij dan vast aan het bed en dan mag je lekker je gang gaan met mij. Je kunt je pik hard in mijn mond en poesje drukken. Dit moet dan wel hard gebeuren. Misschien ben ik wel oud maar ik ben nog niet zo oud dat ik niet meer van een ouderwets potje harde sex kan genieten.


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , ,