Jul 09
geile oma date
Naam: Ella
Leeftijd: 85 jaar
Plaats: Oss

Bericht Versturen naar deze Oma


Als ik zeg dat ik een geile oma ben die op zoek is naar een date geloof je mij dan? Meestal heb ik het gevoel dat de mannen mij niet echt serieus nemen.

Het is misschien ook wel een beetje raar dat ik op mijn leeftijd nog op zoek moet naar een man voor de sex. Het is ook iets waar ik niet op zit te wachten maar de mannen die alleen met mij voor de sex willen omgaan die kan ik niet zomaar van de straat plukken. In het bejaardentehuis waar ik woon was er een man waar ik regelmatig mee afsprak maar deze is helaas overleden en nu zit ik dagelijks maar weer in mijn stoel een beetje te lezen en televisie te kijken.

Hier moet dan ook maar eens verandering in komen. Ook op mijn leeftijd kun je nog erg geil zijn en ik hoop dan ook dat er mannen zijn die mij willen helpen om lekker mij te bevredigen. Met mezelf spelen dat heb ik nu wel een beetje gezien en dat is ook niet echt lekker meer. Als ik een echte man bij mij heb dan gaat het vast beter en dat weet ik al precies wat ik met hem ga doen. In bed kus ik hem overal en daarna mag hij mij lekker nemen. Zelfs op mijn leeftijd mag je dit nog lekker hard gaan doen.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , , ,