Jul 09
grijze oma
Naam: Norah
Leeftijd: 80 jaar
Plaats: Zeewolde

Neem Contact op met deze Oma!


Mijn verpleegster weet dat ik dagelijks nog geil in het bejaardentehuis zit. Ze is net zo geil en stout als ik. Nu willen wij een potente man langs laten komen.

Laatst zat ik met mijn verpleegster te kletsen, ze is 55jaar. Op een geven moment kwam het over het onderwerp sex. Ik vertelde haar dat ik nu dagelijks nog geiler ben als vroeger, dat ik best wel een geile oma ben.. Maar dat bejaarde mannen mij niet opwinden.

Zij vertelde mij dat ze hetzelfde heeft en stelde voor om eens keer gek te doen. En een potente man te zoeken via internet, welke een trio met 2 geile oude vrouwen wel ziet zitten. Zodat ik weer eens een lekkere geil pik in mijn bejaarde kut kan voelen penetreren, en mijn geile verpleegster ook.

Lijkt ons spannend als jij langskomt op mijn kamer in het bejaardentehuis waar ik verblijf. Mijn verpleegster zal dan ook aanwezig zijn op mijn kamer, wanneer jij binnenkomt.

Eenmaal binnen gaan wij op bed liggen naast elkaar, zodat jij onze bejaarde kutten eens mag gaan nat likken. Als wij lekker opgewarmd zijn willen we eens goed doorgeneukt worden door die geile pik van je.

Mijn verpleegster gaat op de rand van het bed zitten terwijl ik lig, zodat ze mijn kleren uit kan trekken. Jij trekt je broek uit en haalt je geile pik tevoorschijn, je neukt deze geile oma eens goed door, want het is al weer langs geleden dat ik een pik heb gevoelt.

Daarna gaat mijn verpleegster op haar buik over het bed heen liggen, zodat je haar goed hard van achteren kunt neuken (dit is haar fantasie). Wanneer je bijna klaarkomt, komt je weer boven op mij liggen en spuit jouw jonge zaad diep in mijn bejaarde kut hmmm.

Ben jij niet bang om mij goed hard te neuken terwijl mijn verpleegster aanwezig is? En ben jij niet vies van een echte geile oma? Laat het me weten zodat we snel een afspraak kunnen maken.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , , , ,