Jul 07
geile oma wil sex
Naam: Minke
Leeftijd: 82 jaar
Plaats: Naaldwijk

Verstuur mij een Privebericht!


Het is gewoon weer eens tijd om sex te hebben. Jonger zal ik er niet op worden en als ik nog een keer wil genieten dan zal het nu wel snel moeten gebeuren.

Misschien is het goed als ik hier mijn fantasie en als jij je erin herkent dan kun je mij eens een leuk bericht sturen. Wat ik al tijden graag wil is aangesproken door een jongeman op straat. Ik loop daar dan met mijn wandelstok en de man biedt aan mij naar huis te willen brengen. Als we daar eenmaal zijn dan ga ik je bedanken. Dit doe ik door mezelf helemaal aan je te geven.

De sex die dan volgt die is hevig en intens. Als mijn kleren uitgaan dan zie je mijn oude lichaam. Je kunt aan mij ook echt zien dat ik geleefd heb en dan mag jij mij voor de laatste keer nog een keer laten ervaren hoe goed de sex was die ik de laatste jaren moet missen. We maken er dan een aantal spannende uren van en als je moet komen dan zou ik het wel heel spannend vinden als je alles over mijn borsten wilt spuiten. Ze hangen al wel een beetje maar zijn nog prima geschikt om lekker overheen gespoten te worden door een lekkere vent. Lijkt je dit spannend dan hoop ik dit snel te horen.


Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , , , , ,