Jul 07
oma is super geil
Naam: Lola
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Breda

Neem Contact op met deze Oma!


Het is waar en ik ben super geil. Hoe dit zo komt weet ik niet want er waren ook jaren dat ik geen interesse had in sex. Toch is mij interesse helemaal terug.

Sex alleen is niets maar met een man is het wel erg fijn. Dan kunnen we een afspraak gaan maken en zo elkaar een beetje beter leren kennen. Misschien vind jij het dan wel net zo lekker als ik om te gaan tongzoenen. Ik ben dan misschien wel een oude tante maar je zult mijn tong nog steeds door je hele mond voelen gaan. In het bejaardentehuis waar ik woon heb ik dit zelfs een keer met een verpleger gedaan en dit was weer ouderwets lekker.

Mijn gevoel is dat ik dit graag nog een keer wil gaan doen. Ver reizen zit er voor mij niet meer in maar je bent wel welkom bij mij en dan gaan we eerst gezellig wat drinken en komen we in de stemming. Vervolgens gaan we steeds een stapje verder. Je zult merken dat als we dan naakt zijn dat ik nog erg veel zin in sex heb. Misschien zal ik je niet meteen bespringen maar wat ik wel lekker vindt is om je dan hard te gaan zuigen en je zo goed te voelen. Dit is voor mij altijd het ideale voorspel.


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , , ,