Jul 09
hete grootmoeder
Naam: Isis
Leeftijd: 80 jaar
Plaats: Sneek

Neem Contact met mij op!


Dag mannen, leuk om hier te zijn. Je zou mij best wel een hete grootmoeder kunnen noemen want ik zoek namelijk een kerel om spannende dingen mee te doen.

Als je nieuwsgierig bent wat deze dingen dan zijn dan vertel ik je dat graag. Het zal je niet verbazen dat mijn lichaam niet meer heel strak is na al de levensjaren. Toch vind ik het nog steeds erg fijn als een man met zijn handen over mijn lichaam gaat. Het lijkt mij dan fijn als ik mijn seniorenbed ga liggen. Dit kun je dan automatisch op een stand zetten waarin jij met je handen makkelijk over mijn lichaam kunt gaan. Misschien zou je mij wel willen gaan masseren?

Als je dan even mij aangeraakt hebt dan zou ik het fijn vinden als je met je handen steeds verder naar spannende plekjes gaat. Je mag mij dan over mijn borsten strelen. Deze hangen een beetje maar mijn tepels zijn nog steeds zeer gevoelig. Daarna kun je langzaam afzakken naar beneden en bij mijn poesje allemaal spannende dingen doen. Voor de hygiƫne hoef je niet bang te zijn want ik ben een vrouw die zich erg goed verzorgd. Als jij dit bij mij wilt gaan doen dan wil ik ook alles doen wat jij maar lekker vindt. Stuur mij dus eens waar jij allemaal opgewonden van wordt.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , , ,