Jul 08
oma naaien
Naam: Kee
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Roosendaal

Bericht Versturen naar deze Oma


Als je een oma naaien wilt dan kun je altijd reageren want het lijkt mij zo lekker om weer eens een man lekker in mijn bed te hebben. Dit is te lang geleden.

Kennissen die omschrijven mij als een gekke dame en dat ben ik waarschijnlijk ook wel. In het bejaardentehuis waar ik woon daar ken ik helemaal geen mensen die nog met sex bezig zijn maar ik ben dit wel. Ik heb dan ook nog vele fantasieën. Zo is het erg fijn om lekker met een man te zoenen en daarna gebeft te worden. Zelfs standje 69 heb ik laatst nog gedaan en als er mannen zijn die dit nog eens willen proberen met mij dan sta ik daarvoor open.

We moeten dan even kijken wie er bovenop kan maar het gaat erom dat ik je dan lekker kan pijpen en dat jij mij kunt beffen. Wanneer je hier goed in bent dan zal ik je alleen maar harder gaan zuigen. Vervolgens ga ik op mijn rug liggen en dan spreid ik mijn benen. Jij mag me daarna hard gaan naaien. Vinden we het dan zo lekker dat we het nog een keer willen doen dan maken we gewoon nog een afspraak. Willen we het bij één keer laten dan is dit ook geen probleem en dan nemen we afscheid en gaan we ieder ons eigen weg.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,