Jul 07
oma neukt nog
Naam: Romaysa
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Houten

Bericht Versturen naar deze Oma


Deze oma neukt nog en niet zo’n klein beetje ook. Mijn man is een aantal jaren geleden overleden en sindsdien neem ik het er behoorlijk van met diverse mannen.

Je mag gerust stellen dat ik echt een geile dame ben. Ik mag dan wel niet meer op mezelf wonen en in het seniorencomplex verblijven maar toch zul je niet merken dat ik al een hoge leeftijd heb. Wat ik zelfs graag een keer nog wil doen is sex met twee mannen. Heb jij misschien een vriend waarmee je mij wel eens zou willen verwennen dan mag je helemaal gaan reageren. Mocht dit niet zo zijn maar heb je wel zin in een trio dan kun je ook reageren. Ik probeer dan gewoon tegelijkertijd met twee mannen van deze website af te gaan spreken.

Lijkt het je nu helemaal niets om mij met een andere man te moeten delen maar zou je mij wel graag willen neuken dan kun je ook gewoon reageren. Ook één op één is het prima voor mij maar dan moet je wel een man zijn met een beetje uithoudingsvermogen. Zelf kan ik soms wel een uur doorgaan en ik wil dan ook een man vinden die niet al binnen een paar minuten klaar is. Het is voor mij belangrijk lang aan sex te doen en beide echt tevreden te zijn na afloop.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , ,