Jul 10
oma wil geneukt worden
Naam: Eleonora
Leeftijd: 76 jaar
Plaats: Haarlem

Bericht Verzenden!


Deze oma wil geneukt worden en niet zo zacht ook. Het is weer tijd om nu echte mannen te vinden want de mannen die ik ontmoet zijn echte mietjes gebleken.

Daarom dus deze oproep en ik hoop dat er hier wel echte mannen zijn die zin hebben om mij flink te gaan neuken. Dit gaan we dan snel doen en dit kunnen we bij mij in de bejaardenwoning gaan doen maar we kunnen ook ergens anders gaan afspreken. Iets wat je wel van mij moet weten is dat ik een kunstgebit heb en die moet ik wel uitdoen als ik wil pijpen. Dit vinden sommige mannen juist lekkerder maar ik ben wel zo eerlijk dat ik het er maar bij zeg zodat je er niet van schrikt.

Naast het pijpen lijkt het me fijn als je mij goed in mijn borsten wilt kneden. Het is echt lekker als een man eraan zit en ook het zuigen aan mijn tepels vind ik fijn. Je mag het zelfs wel het beste voorspel noemen. We spelen dan lekker met elkaar en dan is het tijd om te neuken. Echte mannen doen dit hard en die stoppen die pik in mijn kut en gaan dan lekker hard tekeer. Het is goed om hard te voelen als je geneukt wordt want dat zijn de keren die je je altijd zult herinneren.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , , , ,