Jul 07
oma wil neuken
Naam: Jenthe
Leeftijd: 76 jaar
Plaats: Rotterdam

Verstuur mij een Privebericht!


Waarom het zo is weet ik niet maar deze oma wil neuken en dat wil ik ook snel doen. Geïnteresseerde mannen mogen dan ook snel een reactie naar mij gaan sturen.

De sex ben ik enorm gaan missen de laatste tijd en daarom heb ik deze drastische stap genomen om een man te leren kennen. Bij mij in het complex daar wonen wel mannen maar die zijn soms nog ouder dan mij. Het lijkt mij helemaal niks om door zo’n oude man genomen te gaan worden. Wat ik wel lekker vind dat zijn mannen die jonger zijn dan ik. Eigenlijk wordt het alleen maar beter als ze jonger zijn want door deze sex voel ik me dan ook weer lekker jong.

Het moet wel zo zijn dat je interesse hebt om met een oudere vrouw te gaan neuken. Het neuken met mij heeft wel voordelen want ik heb erg veel ervaring en dat zou ik kunnen gebruiken. Met pijpen weet ik dingen om jou helemaal gek te maken. Jouw pik neem ik dan helemaal in mijn mond en als je het fijn vindt dan zuig ik deze tot aan de laatste druppel leeg. We kunnen dan even pauze nemen en daarna aan de sex beginnen. Als je het fijn vindt dan kun je de sex nogmaals je pik helemaal leeg gaan spuiten in mijn mondje.


Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , , , ,