Jul 07
oma wil pik
Naam: Dieke
Leeftijd: 76 jaar
Plaats: Ede

Bericht Verzenden!


Een oma die een pik in haar mond wil voelen waar vind je dat nog? Ik ben dan ook een kans die je niet mag laten lopen en je moet snel reageren op mij.

Het is voor mij echt wel weer eens tijd om een pik in mijn mondje te gaan voelen. Het is een fijn gevoel denk ik als ik de broek van een man losknoop en daar met mijn handen zijn pik uithaal. Daarna kan ik beginnen met het pijpen en wat ik dan vooral lekker vind dat is als ik de pik dan steeds harder voel worden in mijn mond. Dan raak ik al helemaal in de stemming voor de sex.

Als jij het fijn vindt dan kun je mij ook likken langs mijn oude lipjes. Zie je dit niet zo zitten dan is het ook geen probleem. Wat ik zeker wel wil doen dat ik neuken en daar moet je dan ook bereid toe zijn. Je gaat mij dan eerst langzaam nemen en daar begin je steeds sneller mee. Het mag er dan best een beetje ruig aan toe gaan. Echt fragiel ben ik nog niet en ik zoek juist een man die weet hoe hij een vrouw moet nemen. Mijn bedoeling is wel om snel af te spreken dus ik hoop op snelle reacties van de mannen hier.


Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , ,