Jul 10
oma zoekt contact
Naam: Fayen
Leeftijd: 75 jaar
Plaats: Woerden

Neem Contact met mij op!


Dag mannen, ik ben Mona en ik ben hier omdat ik op zoek ben naar contact ben met mannen. Dit mogen dan mannen zijn van alle afkomsten en alle leeftijden.

Wat ik met deze mannen wil doen dat vertel ik je graag. Het is mijn bedoeling een seksueel contact te gaan onderhouden met deze mannen. Heb je hier geen interesse in dan kun je beter niet verder lezen maar lijkt het je wel fijn om een seksueel contact met een oma te hebben dan nodig ik je graag uit om verder te gaan lezen. Ook op mijn leeftijd kun je nog seksueel actief zijn en daar ben ik het voorbeeld van.

Het mag dan wel zo zijn dat ik met een rollator loop maar dat wil niet zeggen dat ik geen sex meer wil. Juist op latere leeftijd wilde ik meer sex omdat ik toen maar een beetje alleen thuis was. Het is dan lekker om je helemaal in de stemming te maken door spannende kleding aan te gaan trekken en dan een man te gaan verwennen. Ook heb ik vele speeltjes in de kast staan en als je het lekker vindt dan kunnen we deze speeltjes gaan gebruiken voordat we lekker mer elkaar aan de slag gaan. Misschien wordt de ervaring voor jou en mij dan nog wel geiler.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , , , , ,