Jul 08
oma zoekt date
Naam: Jenna
Leeftijd: 75 jaar
Plaats: Rotterdam

Bericht Verzenden!


Hallo, ik ben een oma die een date zoekt. Het is dan een date die op de sex gericht is en verder niets. Een relatie daar wil ik niets mee te maken hebben.

Mijn leven heb ik prima voor elkaar en ik woon in een ouderenwoning met vele andere bejaarden. Mijn familie bezoekt mij regelmatig en ik heb ook veel kleinkinderen. Dan speel ik ook altijd de lieve oma maar eigenlijk ben ik best wel een beetje een hoer. Als ik alleen ben dan masturbeer ik nog veel en dan denk ik eraan dat er een man bij mij langs komt die mij dan heerlijk komt neuken. Zonder iets te zeggen pakt hij mij beet en gaat hij zijn gang.

Het is maar een fantasie maar als je leuk vindt om dit een keer bij mij te doen dan lijkt mij dit wel erg spannend. Misschien is het wel zo geil als ik in mijn gedachten heb. Ik denk dat als we van tevoren goed bespreken wat we willen gaan doen dan gaan we vast er wel een geile en leuke date van maken. Het is moet voor ons beiden leuk zijn en ik zal er dan ook alles aan gaan doen om te zorgen dat jij ook bevredigd wordt. Wanneer je interesse hebt om lekker te neuken dan kun je altijd een reactie sturen.


Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , , , , , , , ,