Jul 07
oma zoekt jonge man
Naam: Minke
Leeftijd: 75 jaar
Plaats: Katwijk

Bericht Verzenden!


Oma is op zoek naar een jonge man om mee te gaan neuken. Dit doe ik omdat ik zelf in mij eigen omgeving helaas geen mannen voor sex alleen kan vinden.

Zoals ik al aangegeven heb moeten het wel jonge mannen zijn. Stiekem lijkt het mij wel eens fijn om bte neuken met een man die in de twintig of dertig is. Deze jonge lichamen zou ik graag met mijn mond gaan proeven. Waar ik dol op ben dat ik het likken van een man. Dit doe ik dan niet alleen bij zijn tepels en de penis maar over het hele lichaam. Er zijn nog veel meer leuke plekjes waar je met de tong kunt komen en waar een man dan ongelooflijk opgewonden van zal raken.

Dit weet ik omdat ik veel ervaring heb en dat zou ik dan met je kunnen delen. Misschien heb je wel een vriendin en wil je weten hoe je haar eens echt goed kunt verwennen. Dit zou ik je dan kunnen leren. We beginnen dan rustig en je zult zien dat het speciale plekjes zijn waar je niet aan had gedacht. Natuurlijk ga ik jou ook goed onder handen nemen. Je hele lichaam komt aan de beurt bij mij en misschien kun je net als de andere mannen wel meerdere keren bij mij klaar gaan komen.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , , , ,