Jul 07
oma zoekt man voor sex
Naam: Coco
Leeftijd: 75 jaar
Plaats: Doetinchem

Verstuur deze Oma een Privebericht!


Oma zoekt een man voor de sex en dat het liefste op een korte termijn. Ik word er niet jonger op en nu ik nog geil ben wil ik daar van genieten met een man.

Welke man dit is dat maakt mij niet zoveel uit. Misschien kun je mij wel gaan helpen mijn droom te laten uitkomen. Wat ik graag wil dat heeft met sperma te maken. Ik ben oud en ik denk dat als ik het sperma van een jonge man over mij wrijf en inslik dat ik me daar dan ook jong van ga voelen. Het lijkt raar met deze overtuiging heb ik echt. Een man die meerdere keren klaar kan komen die zou ik dan ook graag ontmoeten.

Wat fijn zou zijn dat is als deze man zich eerst wil aftrekken of klaar wil laten pijpen door mij en dan alles over mijn gezicht wil spuiten. Dit wrijf ik dan uit en ik stop ook wat in mijn mond. Daarna laat ik me lekker door hem neuken op alle mogelijke manieren. Als we dan weer aan het einde zijn dan zuig ik weer de hele pik leeg. Uiteraard snap ik dat je niet meteen twee keer achter elkaar kunt komen en dat we misschien een beetje pauze nodig hebben. Mijn lichaam is dan wel oud maar met misschien jouw sperma kan deze weer verjongen.


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , , , ,