Jul 09
oma pijpdate
Naam: Kate
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Alkmaar

Bericht Versturen naar deze Oma


Hallo mannen, ik ben hier omdat ik snel een man zoek voor een pijpdate. Neuken gaat met mijn oude lichaam niet meer zo goed maar pijpen kan nog wel prima.

Het is ook echt iets waar ik dol op ben. Vooral als ik met mijn handen over het kruis van een man ga en dan voel dat deze lekker hard is dan vind ik het geweldig om deze lekker in mijn mond te gaan stoppen. Wat ik doe ik dan eerst lekker een beetje likken en dit doe van onderen naar boven. Met mijn tong ga ik dan even lekker over de eikel en ik voel dan hoe deze smaakt. Als ik de man dan al een beetje hoor kreunen dan weet ik dat ik goed bezig ben. Daarna neem ik hem vol in mijn mond.

Het pijpen dat doe ik dan vol overgave en ik zuig alsof mijn leven ervan af hangt. Als je het lekker vindt dan kan ik er ook nog lekker op gaan spugen. Omdat ik lekkere grote borsten heb kun je mij daar ook tussen neuken. Ze zijn wel wat slapper omdat ik al wat ouder ben maar ik denk dat nog wel moet lukken. Wat zeker belangrijk is dat is dat je alles lekker in mijn mondje gaat spuiten en dat we ervoor gaan zorgen dat er geen druppel sperma verloren gaat.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , ,