Jul 07
dikke oma neuken
Naam: Emily
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Schiedam

Verstuur mij een Privebericht!


Als jij een dikke oma neuken wilt dan is dit je kans. Ik weet niet hoeveel oma’s er nog geil zijn op mijn leeftijd maar ik ben echt nog dagelijks geil.

Andere mogelijkheden dan mij hier in te schrijven zie ik eigenlijk niet om nog een man te vinden. Als ik de mannen zie in het tehuis waar ik woon dan word ik daar niet echt vrolijk van. Leeftijd is voor mij maar een nummer en daar wil ik niet teveel naar kijken. Ook als jij een stuk jonger bent dan mij dan is dat geen probleem voor mij. Zoals de foto al laat zien ben ik wel een vrouw met een maatje meer en het is wel belangrijk dat je dit geen probleem vindt.

Eigenlijk zie ik het zo voor me dat als jij interesse hebt dat we dan snel een keer gaan afspreken. Je kunt me dan meer over jezelf vertellen en we kunnen ook meteen bespreken wat we lekker vinden tijdens de sex. Daarna kunnen we naar mijn kamer gaan en dan op bed gaan liggen. Ik zal dan mijn best gaan doen om alles uit te voeren wat jij lekker vindt. Echt hele moeilijke standjes die lukken mij niet meer maar er zijn nog voldoende standjes die we kunnen proberen om er een gezellige middag of avond van te gaan maken.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , ,