Jul 08
ouwe oma neuken
Naam: Silke
Leeftijd: 74 jaar
Plaats: Almelo

Bericht Verzenden!


Stikjaloers ben ik. Mijn vriendin die heeft sinds kort een man en weer sex. Dit wil ik ook zo graag en als jij een oude oma neuken wilt dan kan dit al snel.

Ik doe het niet alleen omdat mijn vriendin het ook heeft maar ik zat al langer te fantaseren wat ik allemaal met een man kon doen. Er zijn dan ook al vele plannetjes die ik in mijn hoofd heb zitten. Misschien wil je er wel één horen. Net zoals vele andere oudere mensen bezit ik een rollator en die zou ik graag eens op de rem zetten. Jij gooit mijn rok dan omhoog en gaat mij eerst langs mijn billen met je handen. Daarna ga je mij lekker vingeren.

Vervolgens ga ik zitten op de rollator en ga ik je lekker pijpen. Als ik merk dat je goed hard bent dan ga ik krom staan en hou ik me vast aan mijn trouwe rollator. Jij kunt me dan lekker van achteren gaan nemen en als je dat goed doet dan zal je ook wel merken dat ik heerlijk klaar kan komen. Het is misschien maar een fantasie maar misschien zijn er hier wel mannen die mij kunnen helpen deze fantasie uit te laten komen. Stuur maar eens een berichtje en ik doe altijd mijn best om je snel te gaan antwoorden.


Klik hier om deze Oma een Privebericht te Sturen


\\ Categorieen: , , , , , ,