Jul 07
sexoma
Naam: Vayenne
Leeftijd: 74 jaar
Plaats: Purmerend

Verstuur mij een Privebericht!


Je denkt misschien dat het wat grote woorden zijn voor een oudere dame maar toch is het echt waar. Ik ben een sexoma die alleen maar wil neuken en pijpen.

Dit komt omdat ik dit al lange tijd heb moeten missen en daarom hoop ik nu een man te vinden waar ik dit weer eens een keer mee zou kunnen doen. Het mag een man zijn die een stukje jonger is dan mij. Mijn fantasie is om een man eens erg hard te pijpen. Laatst zag ik dit in een programma op de televisie en daar noemden ze het volgens mij deepthroat. Het is iets wat ik ook graag eens een keer zou willen doen met een man.

Het zou nog leuker zijn als er man is die dol is op diep pijpen en ook op oude vrouwen valt. Echt lang staan dat lukt niet meer op mijn leeftijd maar ik kan er altijd bij gaan zitten. Het complex waar ik verblijf heeft vele hulpmiddelen en ze hoeven het natuurlijk niet te weten maar vele ervan zijn ook geschikt om spannende dingen mee te doen. Misschien zou je eens een keer langs kunnen komen. Dan kunnen we elkaar al een beetje leren kennen en als het gezellig is dan zou ik je meteen ook kunnen pijpen. Je weet dan meteen hoe goed ik met mijn mondje ben.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , , ,