Jul 08
grijze oma met bril
Naam: Celeste
Leeftijd: 83 jaar
Plaats: Velserbroek

Verstuur mij een Privebericht!


Welke geile knul heeft zin om deze grijze oma eens tussen haar oude billen te neuken? Terwijl ik voorover gebogen over mijn rollator heen lig? Jij misschien?

Ben dan wel een oudere dame, maar ik heb net zoals jonge vrouwen nog steeds seksuele fantasie├źn. De laatste jaren winden jonge knullen mij enorm op. Wanneer ik dan buiten met mijn rollator aan het wandelen ben, en zo’n jonge geile knul voorbij zie lopen, word mijn oude kutje nog steeds snel nat.

Sinds kort fantaseer ik er veel over dat er eens een jonge knul bij mij langs zou komen voor geile sex met mij. Omdat ik niet al te goed ter been ben heb ik een rollator tegenwoordig.

Ik fantaseer er stiekem over dat jij bij mij thuis binnenkomt. Terwijl ik net naar de keuken wil lopen achter mijn rollator. Jij kijkt me aan en denk maar 1 ding en dat is je jouw jonge pik in mijn oude kutje wilt voelen. Jij duwt mijn broek en onderbroek naar beneden, haalt je jonge stijve pik tevoorschijn, en steek hem zo via mijn oude billen rechtstreeks in me… Waarna je me stevig begint te neuken, terwijl ik mijzelf goed vasthoud om niet om te vallen.

Je word zo geil van mij, omdat je echt op omatjes geilt, dat je het niet meer kunt houden en je mijn oude kutje volspuit met jou jeugdige warme zaad. Hmmm

Ik kan niet wachten tot er zo jongere knul als jij langskomt om mijn fantasie uit te voeren. Word jij echt geil van het idee een grijze oma te neuken zoals ik? Dan mag jij zo snel mogelijk langskomen, stuur me maar een berichtje als je hetzelfde wilt als ik.

 


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , , ,