Jul 07
oma zoekt toyboy
Naam: Jara
Leeftijd: 74 jaar
Plaats: Haarlemmermeer

Neem Contact op met deze Oma!


Mijn gezicht heb ik maar een beetje onherkenbaar gemaakt. Ik ben hier namelijk omdat deze oma een toyboy zoekt en die hoop ik ook snel te vinden hier.

Of het echt gaat lukken dat weet ik niet want ik heb geen idee of de mannen wel zitten te wachten op een oudere dame zoals mij. Toch is dat wel mijn hoop anders had ik hier natuurlijk geen oproepje geplaatst. Het lijkt mij fijn om eens in bad genomen te worden door een jonge man. Ik kan me dan aan de stangen vasthouden die er zijn geplaatst en de vloer is extra stroef zodat we niet kunnen vallen. Als je wilt dan maak ik je lekker stijf en dan mag jij met je harde pik mij lekker gaan verwennen.

Om eerlijk te zijn is het voor mij al een lange tijd geleden dat een man mij heeft genomen en ik kan dan bijna ook niet wachten tot dit weer gaat gebeuren. We gaan dan goed bezig en wat me helemaal fijn lijkt dat is om het sperma te voelen vloeien over mijn lichaam. In mijn mond heb ik het nog nooit gehad maar als je een leuke man bent dan wil ik dat ook best een keer gaan proberen. Je moet immers in je leven alles een keer geprobeerd hebben toch?


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , , ,