Jul 07
bejaarde vrouw neuken
Naam: Malak
Leeftijd: 85 jaar
Plaats: Almelo

Verstuur mij een Privebericht!


Het is misschien een beetje een gekke vraag om mee te beginnen maar ik ben liever duidelijk. Als jij een bejaarde vrouw neuken wilt dan hoor ik het graag snel.

Wat ik zoek in een man is vooral dat deze ook doet wat hij zegt. Mannen die alleen maar een praatje willen maken daar zit ik niet op te wachten want deze kan ik voldoende vinden hier in het verzorgingstehuis. Nu zoek ik dan ook een man voor de sex. Dit moet dan normale sex zijn en geen hele harde sex want je kunt je voorstellen dat ik daar niet meer voor geschikt ben. Waar ik nog wel voor geschikt ben is om lekker mee te stoeien en regelmatig mee af te gaan spreken.

Het grote voordeel bij mij is dat ik voldoende tijd heb want ik zit de hele dag thuis. Als ik erin slaag om een afspraak te vinden dan zal ik mijn best doen mij nog spannend aan te kleden. Jij mag me dan uitkleden en als je het fijn vindt dan kan ik je ook lekker pijpen. Met mijn tong kan ik hele spannende dingen doen en ik heb hier vroeger veel mannen klaar mee laten komen. Sex is echt iets wat ik mis en hopelijk kun je mij helpen om weer lekker van de warmte van een man te laten genieten.


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , , ,