Jul 07
oma is zo geil
Naam: Philou
Leeftijd: 77 jaar
Plaats: Gouda

Bericht Versturen naar deze Oma


Je zult echt niet weten wat je beleeft want deze oma is zo geil. Dit komt omdat ik gewoon te lange tijd geen sex heb gehad. Daar heb ik best wel spijt van.

Daarom wil ik graag nu de schade inhalen en met mannen in contact komen die het lekker vinden om oude vrouwen te neuken. Als jij dit bent dan moet je vooral een reactie achterlaten zodat ik met je in contact kan komen. Het lijkt mij fijn een man te vinden die het fijn vindt om mij te nemen in mijn bed. Het is wel een eenpersoonsbed aangezien ik woon in een ouderencentrum. Toch is dit voor mij de ideale plek want deze heeft beugels waar ik me goed aan vast kan houden.

Jij hebt dan ook goed houvast en je kunt me dan lekker hard gaan neuken. Als je jonger bent dan ik dan is dit geen enkel probleem en dan kunnen we gewoon met elkaar aan de slag. We zullen dan zien of je mij nog bij kunt houden. Ik ben dan wel oud maar echt nog enorm geil. In mijn gedachten heb ik al menig man uitgekleed en hem helemaal suf geneukt. Misschien ga ik dat straks wel echt bij jou doen en ik hoop dan ook dat je mij snel iets meer over jezelf wilt laten weten.


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , ,