Jul 07
groot moeder
Naam: June
Leeftijd: 80 jaar
Plaats: Vlaardingen

Verstuur deze Oma een Privebericht!


Hallo ik ben een groot moeder en ik ben hier omdat ik graag in contact wil komen met mannen die groot geschapen zijn. Dit moeten echte leuke mannen zijn.

Je begrijp dat ik op mijn leeftijd niet meer op zoek ben naar een levenspartner. Daarom zoek ik echt een man waarbij ik mijn fantasie├źn kan laten uitkomen. Dus lekker doen aan sex zonder dat we verplichtingen hebben. Ik woon in een bejaardentehuis en ik hebe een aantal aanpassingen in huis om het mij makkelijker te maken. Mijn aanrecht is bijvoorbeeld lager gemaakt zodat ik makkelijker overal bij kan. Wat nu een fantasie is van mij dat is als een man achter mij komt staan als ik in de keuken sta en dan mijn rok omhoog doet en daar met zijn hand voelt.

Misschien zou je dan ook lekker tegen mij aan kunnen schuren zodat dat ik kan voelen hoe lekker hard je aan het worden bent. Als we dan opgewonden zijn dan kun je jouw broek ook naar beneden doen en dan zou je mij tegen het aanrecht aan kunnen nemen. Het is iets wat ik al een tijdje graag wil en ik zou dan ook wel eens met een man in contact willen komen die dit ook fijn vindt. Uiteraard moet je er dan geen probleem mee hebben om met een groot moeder sex te hebben.


Verstuur deze Oma een Privebericht om met haar af te spreken


\\ Categorieen: , , , ,