Jul 07
neuken met grootmoeder
Naam: Dilara
Leeftijd: 79 jaar
Plaats: Leeuwarden

Bericht Verzenden!


Wist je dat het neuken met een grootmoeder erg fijn is? Vooral als je dit met mij gaat doen dan zul je hier van genieten want ik ben heel erg zorgzaam.

Het is dan wel zo dat ik ouder ben en dat ik niet meer goed kan lopen maar daar zijn wel middelen voor. Sex daar wil ik nog steeds een man voor. Ik heb het wel geprobeerd om een speeltje te gebruiken maar dit was toch niet echt wat voor mij. Het liefste voel ik echt een man binnenin mij. Dat mijn lichaam kleiner en ouder is geworden dat maakt hopelijk niet uit voor de mannen hier.

Spijt zul je a er zeker niet van krijgen. Wat ik nog erg goed kan is mannen verwennen met mijn mond. Dit doe ik dan niet alleen bij zijn kruis maar ook de tepels die geef ik ruim aandacht. Het is fijn als ik met mijn tong op mijn oude leeftijd toch nog een man kan bevredigen. De leeftijd en het uiterlijk van de mannen maakt me niet uit. Als je zin hebt dan reageer maar en dan kunnen we misschien snel gaan afspreken. Misschien vind je het wel eens leuk een kijkje te nemen bij mij in het tehuis en dan kun je meteen zien hoe ik woon. Dezelfde afspraak kunnen we wat mij betreft dan ook sex hebben.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , ,