Jul 07
oma wil sex
Naam: Vesper
Leeftijd: 76 jaar
Plaats: Bergschenhoek

Bericht Versturen naar deze Oma


Oma wil sex en dan het liefste zo sneel mogelijk. Natuurlijk wil ik niet te dwingend overkomen maar het is voor mij wel belangrijk om een leuke man te vinden.

Als je al een tijdje droog staat zoals ik dan ga je fantaseren en dit zorgt er alleen maar voor dat je meer zin in sex krijgt. Daarom wil ik nu graag een man vinden om snel mee aan sex te doen. In mijn gedachten heb ik het al helemaal uitgestippeld. Met de man ga ik lekker knuffelen, strelen en zoenen en mijn handen die zullen steeds verder naar beneden gaan afzakken. Als ik dan voel dat jij al hard aan het worden bent dan kan ik me waarschijnlijk al helemaal niet meer beheersen en dan wil ik je.

Mijn man zei eerder altijd tegen mij dat er niemand zo goed kon pijpen als ik en misschien kan ik jou dat ook laten ervaren. Je laat mij dan je pik in mijn mond nemen en dan kan ik horen hoe lekker jij dit vindt. Misschien kreun jij wel net zo als mijn man eerder. Van het pijpen word ik ook altijd lekker nat en dan wil ik alleen maar meer. Welke standjes we gaan doen dat mag jij bepalen als je mij maar beloofd dat je er niet na een paar minuten al mee gaat stoppen.


Klik hier voor Contact met deze Oma


\\ Categorieen: , , , , , , ,