Jul 07
oma zoekt sex
Naam: Safae
Leeftijd: 74 jaar
Plaats: Hoogeveen

Bericht Verzenden!


Oma is op zoek naar sex op korte termijn. De laatste weken ben ik zo overdonderd door de geilheid dat ik er maar wat aan moet gaan doen met misschien wel jou.

Hopelijk maakt het je niet uit dat ik oud ben en dat ik loop met een stok. In bed kan ik zitten en liggen en dan kan ik je nog prima bevredigen. Als je mij niet gelooft dan moet je maar snel een reactie sturen zodat ik het je kan bewijzen. Zelf ben ik biseksueel maar de vrouwen die heb ik de laatste jaren maar opgegeven. Deze hebben toch geen interesse in een oma. Misschien heb jij dat als man wel en dan zou ik graag meer over je te weten komen.

Laten we dan ook eens contact hebben als je dit wel ziet zitten. We kunnen dan eerst bespreken wat we allemaal lekker vinden. Mijn favoriete standje is op z’n hondjes. Het kan een beetje lastig door mijn leeftijd maar als we het goed aanpakken en kussens onder mijn knieĆ«n leggen dan moet het vast goed gaan komen. Wat ik verder allemaal lekker vind dat vertel ik je liever als we contact hebben. Lang heen en weer mailen dat wil ik liever niet en als je dan ook een vraag aan mij hebt dan kun je deze meteen het beste in het eerste berichtje gaan stellen.


Klik hier & Spreek af met deze Oma voor Sex


\\ Categorieen: , , , , , ,