Jul 09
oma voor sex
Naam: Jula
Leeftijd: 76 jaar
Plaats: Hoorn

Verstuur mij een Privebericht!


Omdat het mij op de normale manier niet lukt heb ik besloten om het zomaar eens te gaan proberen. Deze oma is beschikbaar voor sex en zoekt mannen daarvoor.

Echt extreme sex dat is niets meer voor mij maar gewoon lekkere sex met een man dat lijkt mij nog wel wat. Het is wel goed dat ik erbij vermeld dat ik een beetje moeilijk loop en om mij te verplaatsen heb ik dan ook een wandelstok nodig. Hopelijk is dit niet erg als je wilt afspreken want deze heb ik niet nodig voor de sex want dan kan ik het prima zonder de stok. De sex die mag best een beetje lang duren want ik heb er nu zolang op gewacht dat ik nu er echt van wil genieten.

Mannen die wel geïnteresseerd zijn daar zou ik graag een reactie van krijgen. Het lijkt mij niet verstandig om op mijn leeftijd nog een relatie aan te gaan. Deze oproep is dan ook alleen voor de sex en verder niet. Mocht jij wel zin hebben om een oude oma te neuken en wil je dit ook wel wat langer doen en niet na vijf minuten al gaan stoppen dan mag je altijd een reactie gaan sturen. Ik zal dan mijn best gaan doen om jou zo snel mogelijk een antwoord te gaan sturen.


Klik hier om Contact op te nemen met deze Oma


\\ Categorieen: , ,